VCA gecertificeerd!

Schilderwerken de Kruyf bv, heeft na een externe audit een VCA-certificering ontvangen uit handen van C+ certificering bv.
De VCA certificering is een garantie dat de werkzaamheden van Schilderwerken de Kruyf op verantwoorde en veilige manier worden uitgevoerd.

VCA staat officieel voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM betrekking heeft op Veiligheid, Gezondheid en Milieu. De certificering is voor werknemers en klanten van het bedrijf een zekerheid dat bij de uit te voeren werkzaamheden mogelijke ongevallen en risico 's zoveel mogelijk worden uitgesloten.
VCA is een certificeerbare controlelijst voor aannemers, waarmee zij aan kunnen tonen dat zij onder andere aan de wet- en regelgeving zoals de arbowet, aangeeft te voldoen. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.
Om het VCA-certificeringstraject te optimaliseren is schilderwerken de Kruyf bv bijgestaan door de arbodienst 365KeurCompanie. Met daarbij de insteek hoe mensen gezond aan het werk kunnen blijven in een veilige omgeving.
Meer informatie over VCA is te vinden op de site www.vca.nl

14-05-2012

Lees meer over de Betere Schilder
  hart
 

De Wringen 9 | 7984 NL Dieverbrug | Tel: 0521-591990 | info@schilderwerkendekruyf.nl